Kul i Malmö

Torso Twisted har dragit igång, dag ett har avslutats, och vi ligger inför dag två på en sjundeplats. Det är en helt otroligt rolig och jämn tävling!

Det är generellt sett alltid väldigt roligt att tävla i lag, och idag har inte varit annorlunda. Egentligen är jag mest tacksam över att jag kan ställa upp, då jag fortfarande hostade illa igår, men kroppen har varit okej under dagen. Förvånansvärt nog känns det inte som flåset jag tappat, utan styrkan. Kroppen svarar inte alls på tyngre vikter och förhoppningsvis är det bättre imorgon.

Eventen, då. Väldigt roliga event, och alldeles lagom jobbiga. Den första med en blandning av gymnastik och front squats, event två med 2000m löpning och kettlebellsnatch, event tre med en skivstång på 80kg och massa härliga boxhopp och burpees…

  
Det både jag och Jonas känner efter dagen är att vi gjort allt vi kunnat, men haft lite oflyt och klantat oss med framför allt en del no reps. Är som sagt extremt tight, med endast sekunder upp och ner, men det har varit en oerhört rolig dag och alla är på gott humör. Ser fram emot en rolig dag imorgon också!

Peace,
Felix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>