Upp, upp och iväg

Ännu ett inlägg skrivet ifrån Solids berömda soffa med el igenom låren.

De senaste dagarna har varit oerhört bra, med fin balans mellan träning och vila. Var en riktigt tuff on the minute i torsdags med fem marklyft på 80% i tio minuter, men fredagen tog ändå priset. Hade äran att få sällskapa med Solid Bros och vi tog oss igenom fyra olika wodar, den första på tid alla andra 10 minuters amrap.

500m rodd
20 hand release burpee över rodd
20 hang squat clean 50kg
20 ttb
500m rodd
20 utfallssteg 50kg

20 cal rodd
20 OHS 40kg

21 cal stakning
15 boxhopp
9 hang power clean 60kg

10 hantelsnatch 32kg höger arm
50 DU
10 hantelsnatch 32kg vänster arm
medan person två airdyne:ar

Som jag nämnt tidigare fungerar höft och lår även i wod nu, och klarade av alla skivstångsövningar obrutet. Även vänster axel börjar sätta sig på plats när jag hittat ett nytt sätt att tänka i hur jag ska spänna ryggen, så för stunden går mår kroppen fint. Givetvis går det upp och ner och förväntar mig en stelare kropp om några veckor, men jag njuter medan jag kan.

Vi börjar även prata lite om nästa tävlingssäsong här på Solid, och ska ha officiellt möte på onsdag. Varit skönt att bara släppa alla tankar även på nästa år ett tag och bara träna, men bra att saker diskuteras i god tid.

Strax är det knäböj – femmor på 85%. Tungt…

  

 

Peace,
Felix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>