Tjänster

Det finns många sätt jag kan hjälpa dig med din träning. Du kan anlita mig som personlig tränare, låta mig göra pass eller lägga upp all din träning över längre tid. Jag anpassar träningen till dina förutsättningar och mål. Allmänt bygger träningen på CrossFit, vilket betyder att du gör övningar och pass med olika intervaller. Detta kombineras med mer specifika övningar och upplägg, exempelvis för att öka rörlighet, styrka och uthållighet på olika sätt. Det exakta upplägget beror på som sagt på dina förutsättningar och mål!

Jag är din personliga tränare

Oavsett om du behöver komma igång eller om du är elit och söker efter spetskompetens och specifik teknikträning kan du komma till mig, jag har lång erfarenhet av båda sidorna.

Helårsmedlemmar på CrossFit Solid

1ggr: 790kr
5ggr: 3700kr
10ggr: 7110kr
20ggr: 13990

Icke-medlemmar

1ggr: 890kr
5ggr: 4250kr
10ggr: 7990kr
20ggr: 15700kr

Jag gör träningspass

Alla som tränar känner någon gång att det går lite slentrian i det hela. Man gör det man brukar och kan och känner att det kan vara läge att testa något nytt. Kanske håller du på med löpning, simning eller gymträning och känner att du vill ha lite variation och komma vidare. Då gör jag träningspass åt dig, baserat på hur du vill komplettera din övriga träning. Det blir ett både roligt och utmanande inslag. Du väljer hur många träningspass du vill ha och inom vilken tidsram du vill ha dem.

Pris för träningspass

Enstaka pass: 150kr/pass
10 pass: 1300kr
20 pass: 2400kr

Jag lägger upp all din träning

Låt mig lägga upp din träning, alltså göra det som heter träningsprogrammering. Träningsprogrammering är för dig som är seriös med din träning och vill få ut maximalt av dig själv, oavsett om du är en atlet på hög nivå eller en motionär och vill må så bra som möjligt. Med en träningsprogrammering sköter jag allt – hur många gånger i veckan du ska träna, vad du ska göra, hur du ska göra – det enda du behöver göra är att stå för arbetet. Det är helt enkelt som att ha en tränare, fast på distans. Tillsammans diskuterar vi vad du vill ha ut av din träning och lägger därefter upp en plan, allt för att träningen ska vara specialanpassad för just dig och vad du tycker är roligt. Detta hade Camilla Salomonsson Hellman, 6:a på nordiska mästerskapen i CrossFit, att säga om träningsprogrammeringen:

“Felix programmering var väl anpassad efter mina svagheter och jag höjde både min sämsta- och högstanivå märkvärt. Starkare i bland annat viktiga övningar som marklyft och press vilket bidrog till att jag lättare kunde göra det som krävdes av mig i tävlingen som programmeringen var ämnad för. Fantastiska resultat har träningsplaneringen givit och den har även varit tillräckligt varierad och rolig så att motivationen inte försvunnit!”

Pris för träningsprogrammering utan bindningstid

Fullpris: 1900kr/månad
Rabatterat pris (student eller under 23 år):1600kr/månad

Vill du satsa ännu mer på din träning kan du binda upp dig för en längre tid. Detta medför rabatt beroende på hur länge du väljer att binda upp dig.

Pris för träningsprogrammering med bidningstid

3 månader: 1650kr/månad fullpris, 1350kr/månad rabatterat pris
6 månader: 1550kr/månad fullpris, 1250kr/månad rabatterat pris

Presentkort

Har du en vän eller någon nära dig som du vill få igång eller ge denne teknikträning, varför inte börja med ett presentkort? Alla tjänster går att ordna presentkort till, eller en fast summa om du så skulle önska. Tillsammans kommer vi fram till vad som vore bäst.

Exempel på presentkort

presentkort mall

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>